Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Jouw Italiaanse e-commerce expert met Nederlandse roots.
Wil je online zaken doen in Italiƫ,
dan ben je bij ons aan het juiste adres.

TeamItalia is jouw partner wanneer Noord-Europa te klein wordt en je gelooft in de kansen in Italië. Wij hebben de e-commercekennis van de Ita liaanse markt. Een markt met een groot potentieel, 6 1 miljoen inwoners, maar met een totaal andere (web)cultuur dan die van Nederland.

 • Marktonderzoek

  Marktscan Wij geven je inzicht in de Italiaanse markt voor jouw specifieke product. Hoe zit de Italiaanse markt in elkaar? Zo kan jij goed onderbouwd beslissen of het verstandig is om je op Italië te richten. We verdiepen ons in het product en vertellen je:

  Lees meer

 • Marktintroductie

  Na een positieve uitkomst van de propositieanalyse, helpen wij je starten op de Italiaanse markt. Samen met jouw team in Nederland maken wij hiervoor een implementatieplan.

  Lees meer

 • Running the business

  Wij kunnen jouw Italiaanse afdeling zijn. Afhankelijk van jouw propositie, zetten we daar verschillende instrumenten voor in. We draaien de bedrijfsvoering met ons Italiaanse team. De diensten die we bieden zijn divers en kunnen op maat gesneden worden: Online marketing Service afdeling Lokaal relatiemanagement

  Lees meer

 • E-commercescan

  Wij werpen een frisse E-blik op jouw bestaande operatie in de Italiaanse markt. We toetsen jouw online aanwezigheid in het land van de laars.

  Lees meer